OVER ONS

Het complete project bedrijf TOMMY NETTEN vind zijn oorsprong als vak-stoffeerbedrijf in de gespecialiseerde wooninrichting. Al snel groeide de werkzaamheden van stoffering van woning en bedrijf uit tot inmiddels het uitvoeren van complete verbouwingen!

In ons bijna 50 jarig bestaan bouwden wij bij particulieren en bedrijven van generatie op generatie aan een enorm netwerk vaste klanten. Een handelsmerk dat we koesteren en enorm blij mee zijn.

Als vaste klant kunnen we u bijvoorbeeld noemen:RIVAS, SYNDION, MERCON STEEL, DAMEN SHIPYARDS, GEMEENTE GORINCHEM, BAM WONINGBOUW en NUON(Rosendaal).

Met de basis onze naam hoog houden door vakkennis en service van de hoogste graad durven we met trots te zeggen dat wij álle werkzaamheden in en rond bedrijfspand of woning op een uiterst professionele wijze voor u kunnen uitvoeren.

Ons assortiment bestaat uit: PVC vloeren- Tapijt- Industriële gietvloeren- Gordijnen-Binnenzonwering- Horren en hordeuren- Rolgordijnen- Jaloezieen- Plisé/dupli)- Meubels.

Onze werkzaamheden bestaan uit: Het verwerken van alle producten uit ons assortiment, maar ook: Timmerwerk-Schilderwerk-Maatwerk kasten- Verbouwingen- Wanden plaatsen- Badkamers installeren etc.

Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk, daarom beschikken wij over een assortiment met ÁLLE BEKENDE MERKEN,  vanaf de laagste prijsklasse. 

Wij bieden u de scherpste offerte aan en kunnen snel schakelen.   

 

 

U KUNT ONS VINDEN:

Edisonweg 3

4207HE Gorinchem

0183-632376

tommynetten@hetnet.nl

 

 

 

© 2010 - 2019 W W W . T O M M Y N E T T E N . C O M | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel